1 april 2018
Whitepaper Aanbesteden en het MKB

Door misverstanden, gebrek aan ervaring en soms onwetendheid blijven voor veel (MKB-)ondernemingen kansen liggen als het gaat om het winnen van aanbestedingsopdrachten bij (semi-) overheidsinstellingen of andere organisaties die (vrijwillig) aanbesteden.

De huidige Aanbestedingswet, die in 2016 (vernieuwd) in werking is getreden, heeft als een van de belangrijkste doelen om u als MKB-ondernemer meer kansen te bieden. Meest recent in dit kader is het verplicht elektronisch aanbesteden per 1 juli 2017. Procedures zijn hierdoor efficiënter geworden en er zijn minder administratieve lasten.

Toch blijkt uit onderzoek dat deelname van het MKB aan aanbestedingen (nog steeds) beperkt is. Dat is jammer, omdat u als MKB-ondernemer kunt profiteren van de nieuwe kansen en opdrachten kunt winnen. Daarom zetten wij voor u in dit whitepaper ‘Aanbesteden en het MKB’ de kansen en mogelijkheden uiteen die zich op een aantal specifieke vlakken in een aanbestedingsprocedure kunnen voordoen. U krijgt hierbij enkele praktische tips die eraan kunnen bijdragen dat u succesvol bent bij het binnenhalen van een opdracht.

Wilt u het whitepaper downloaden? Vult u dan hieronder uw gegevens in en u krijgt het document gratis in uw mailbox.

Download whitepaper

Vul onderstaande gegevens in en ontvang het whitepaper in uw mailbox

Ik wil op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recht.
Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.