Medewerkers aan het woord

"Een stage bij Marxman is een sprong in het diepe met de ogen open. Hoe meer jij zelf investeert, hoe meer er uit de stage gehaald kan worden. Begeleid door een gedreven, behulpzaam en gezellig team is een stage bij Marxman de kans om te ontdekken of de advocatuur bij jou past."

Dennis Kok, Stagiair

Moniek Kennis

"Als advocaat bij Marxman zit ik niet stil. Vanaf dag 1 heb ik verschillende zaken op mijn bordje gekregen en dit maakt mijn werk bij Marxman dan ook uitdagend. Als advocaat van de ondernemer kan ik vaak meedenken over complexe vraagstukken binnen een onderneming. Marxman biedt bovendien de mogelijkheid om in het eerste anderhalf jaar ervaring op te doen binnen alle secties. Dit betekent dat ik zowel de jurisprudentie-overleggen van ondernemingsrecht als arbeidsrecht bijwoon. Ik ben erg blij met deze mogelijkheid, want zo kan ik mezelf breed blijven ontwikkelen."

Moniek Kennis, Advocaat

"Marxman Advocaten is een kantoor met zeer bekwame en toegankelijke advocaten. Tijdens mijn stage kwam ik er al gauw achter dat alle deuren openstaan en iedereen bereid is om je te helpen. Marxman biedt genoeg kansen om een kijkje te nemen in de wereld van de advocatuur. Zo ben ik bij een zitting geweest, heb ik gesprekken bijgewoond met klanten en door diverse onderzoeksopdrachten heb ik mijn juridische kennis kunnen vergroten. In acht weken tijd heb ik kunnen ontdekken wat het advocatenvak inhoud en heb tegelijkertijd inzicht gekregen in wat mijn sterke en minder sterke punten zijn."

Fons Looman, Stagiair

"Ik word elke dag gestimuleerd om juridisch en commercieel het beste uit mijzelf te halen. Daarvoor krijg ik de nodige handvatten om mijn (internationale) praktijk verder op te bouwen en vorm te geven. Geen dag is hetzelfde en ik ben altijd in beweging. Van adviseren en procederen tot het ontwikkelen van nieuwe producten waarmee ik voor mijn cliënten van nog meer toegevoegde waarde kan zijn. Daarnaast heb ik ook voldoende ruimte om met mijn collega's te lachen en samen plezier te hebben. Niet alleen tijdens het tafelvoetballen na de lunch, maar ook tijdens diverse kantoor evenementen. Samen werken en samen lachen, is samen groeien."

Tahir Bodha, Advocaat

Marloes ter Horst

"Als secretaresse bij Marxman Advocaten word ik elke dag omringd met een fijn team. Mijn collega's maken voor mij het werk nóg leuker. Inhoudelijk ontwikkel ik mezelf elke dag, op juridisch gebied, maar ook op persoonlijk niveau. Marxman geeft mij de ruimte om te zijn wie ik ben. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en ik kan dit zelfs tijdens mijn werk bij Marxman toepassen. Ik krijg de gelegenheid om mezelf te ontwikkelen door andere werkzaamheden naar me toe te trekken en ervaar elke dag nieuwe leermomenten. Wie wil dat nou niet?"

Marloes ter Horst, Secretaresse

“Als iemand mij vraagt wat voor werk ik doe, dan zeg ik dat ik reisleidster ben van Marxman Advocaten, want als recruiter sta je niet stil, ben je partner in business en ben je medeverantwoordelijk voor de "Employee Journey". Wanneer is de reis voor mij geslaagd? Als ik hoor van een sollicitant en/of collega; “Bedankt voor het inspirerende gesprek, het advies en bovenal bedankt voor de nieuwe uitdaging bij Marxman Advocaten, Valérie”. Bijdragen aan de groei en de Employee Journey bij Marxman Advocaten betekent voor mij meedenken op het personele vlak bij de invulling van personele vraagstukken, on-boarding en de doorstroom van collega's. Dat ik binnen Marxman Advocaten de ruimte krijg om mijn vak met het juiste gereedschap en de nodige vrijheid in te vullen zorgt ervoor dat ik met succes het vak kan vervullen en er in blijf door groeien. “

Valérie Geffroy, Corporate Recruiter

Marxman_Floor-Lintjes

"Door groei en innovatie te faciliteren en te stimuleren, is voor mij werken bij Marxman Advocaten een unieke kans.Dit betekent voor mij de mogelijkheid krijgen professioneel te groeien ook buiten de vaste kaders van de advocatuur zoals door het volgen van commerciële trainingen en bijwonen en geven van seminars."

Floor Lintjens, Juridisch medewerker

"Kansen zien en de mogelijkheid krijgen hier op in te spelen binnen Marxman. Als je dat wilt draai je ook mee in niet-juridische projecten, zoals de ontwikkeling van de Marxman Privacyscan."

Theo Stockmann, Advocaat

"Tijdens mijn stageperiode bij Marxman heb ik mijn juridische kennis en vaardigheden enorm kunnen ontwikkelen. Daarnaast heb ik mijn tafelvoetbaltruc(s) fors uitgebreid. Gaaf om te zien hoe hard werken op een hoog niveau uitstekend samengaat met de nodige ontspanning en gezelligheid!"

Joel Lozeman, Student Stagiair

"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn'' (Xun Kuang in Xunzi)'Het laatste gedeelte van dit citaat weerspiegelt mijns inziens perfect mijn tijd bij Marxman Advocaten. De mate waarin ik als stagiair al vanaf dag één werd betrokken bij de verschillende juridische zaken maakte het werk vanaf het begin leuk en uitdagend. Hierdoor ontwikkelde mijn juridische- en praktijkkennis zich sneller dan ik had verwacht. Al met al is mijn stage bij Marxman Advocaten een unieke ervaring geweest, waarin ik samen heb mogen werken en leren met een zeer capabel en gezellig team.'

Carlos Mendez, Student Stagiair

“Een stage bij Marxman is een doortastende introductie tot de moderne rechtspraktijk, begeleid door gedreven advocaten.”

Armin Halilovic

"Mijn stage bij Marxman was een leuke, leerzame periode en een mooie kennismaking met de advocatuur. Ik heb veel juridische kennis en ervaring opgedaan en de vrijdagmiddagborrel met de collega's was een vaste afsluiter van de week. Dat mij na de stageperiode een contract is aangeboden is natuurlijk een mooie stimulans om mij verder te ontwikkelen binnen Marxman!"

Jasminke Meester, Juridisch ondersteunend medewerker