Susanna Tang – Advocaat

Susanna werkt als advocaat binnen het speelveld Ondernemingsrecht. Zij houdt zich bezig met de begeleiding van klanten bij fusies en overnames. Daarnaast adviseert zij klanten op het gebied van commerciële contracten, samenwerkingsverbanden en joint ventures.

Mede door haar achtergrond begrijpt Susanna de culturele en juridische verschillen tussen China en Nederland en staat zij Nederlandse ondernemingen bij met het onderhandelen en het opzetten van een joint venture met een Chinese partnerbedrijf in China, evenals Chinese ondernemingen die investeringsbehoefte hebben in Nederland en Europa. Met een uitgebreid netwerk weet Susanna ondernemingen op weg te helpen om zaken te doen in China.

“Meedenken in een vroeg stadium biedt een kans op bijsturen. Risico’s kunnen beter worden geïdentificeerd en afgewogen. Voor een ondernemer scheelt dit een hoop tijd en geld. Als juridische partner denk ik graag mee over creatieve doch adequate oplossingen.”

Susanna rondde haar rechtenstudie af in 2014 aan de Universiteit Leiden en aan de Universiteit Peking volgde zij de LL.M. Chinese Civil & Commercial Law (Beijing Government Scholarship). In 2012 nam zij deel aan het uitwisselingsprogramma US Legal Studies aan de UConn Law School in Hartford, Connecticut.

Susanna was betrokken bij het organisatiecomité van de Nederlandse ambassade voor het Sino-Dutch trade dinner en business matchmaking tijdens de Nederlandse handelsmissie naar China in 2015.  Susanna is van 2017 tot 2018 voorzitter geweest van de stichting Justitia en organiseerde het jaarlijkse evenement Justitia van de Amsterdamse Orde van Advocaten.

Neem contact op met Susanna Tang

via email:

via telefoon:

via social media: