Janneke Braat – Advocaat

Janneke is sinds 2006 werkzaam als advocaat en werkt als senior advocaat binnen de sectie Ondernemingsrecht. Zij zet haar uitgebreide kennis en ervaring in binnen de brede ondernemingsrechtpraktijk met het accent op Fusies & Overnames. In dat kader stelt Janneke diverse soorten ondernemingsrechtelijke contracten op, adviseert en procedeert zij in uiteenlopende kwesties, waaronder bij geschillen en procedures tussen bestuurders of aandeelhouders. Ook begeleidt Janneke veelal complexe trajecten zoals fusies, splitsingen en overnames. De specialisatieopleiding Insolventierecht voor curatoren en de leergang Mergers & Acquisitions aan Zuidas Leerinstituut voor Financieel Recht en Ondernemingsrecht (Vrije Universiteit Amsterdam) heeft zij dan ook met succes afgerond.

Janneke is een flamboyante doortastende persoonlijkheid. Als zij een dossier onder haar hoede neemt, dan bijt zij zich inhoudelijk volledig vast in dit dossier. “Bovendien vind ik een persoonlijke benadering en klik met mijn klanten erg belangrijk en waardevol. Dat neemt echter niet weg dat ik mijn klanten als dit nodig is de spreekwoordelijke spiegel voorhoud.”

Ook buiten de dossiers is Janneke’s behulpzame en recht door zee aanpak een gewaardeerde eigenschap. Zo fungeert zij als vraagbaak voor de Adviesdesk van Rendement Uitgeverij. Daarnaast beheert zij binnen ons kantoor ook de portefeuille kennis en knowhow en is zij lid van het bewerkersteam van Rechtspraak Ondernemingsrecht – Praktisch bewerkt van Wolters Kluwer.

Janneke is lid van netwerkvereniging Jong Management kring Amersfoort.

Janneke Braat staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd met het hoofdrechtsgebied Ondernemingsrecht.

Bovendien vind ik een persoonlijke benadering en klik met mijn klanten erg belangrijk en waardevol. Dat neemt echter niet weg dat ik mijn klanten als dit nodig is de spreekwoordelijke spiegel voorhoud.

Neem contact op met Janneke Braat

via email:

via telefoon:

via social media:

Artikelen door Janneke Braat