Frank van Schendel – Advocaat

Frank van Schendel is werkzaam op het gebied Bouwrecht, Huur & Koop. Frank behandelt zaken op het gebied van civielrechtelijk bouwrecht en algemeen vastgoedrecht. Hij is gespecialiseerd in het huurrecht en heeft veel ervaring opgedaan in het adviseren en bijstaan in procedures van verhuurders en zakelijke huurders.

Frank is een creatieve advocaat die meedenkt en ook de niet-juridische oplossing zoekt. Advocaten zijn er niet om problemen te maken, maar om deze op te lossen. “Of het nu gaat om een advies of een procedure, ik bekijk altijd samen met de klant wat er nodig is. Ik geloof in langdurige samenwerking en duurzame relaties. De kern van zakendoen is vertrouwen in elkaar. Wel uiteraard met een gezonde kritische blik. Een goed advies kan soms jaren later problemen voorkomen. Mocht er een geschil zijn dan heeft uiteraard een minnelijke regeling de voorkeur boven een langdurige procedure. Vanwege mijn uitgebreide proceservaring kan ik in een procedure het optimale resultaat bereiken.”

Frank heeft in juni 2017 zijn specialisatieopleiding Grotius Vastgoed afgerond en is lid van de Vereniging Jonge Vastgoedjuristen en de Vereniging Vastgoed Juristen.

Frank van Schendel staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd met het hoofdrechtsgebied Vastgoedrecht.

Of het nu gaat om een advies of een procedure, ik bekijk altijd samen met de klant wat er nodig is. Ik geloof in langdurige samenwerking en duurzame relaties. De kern van zakendoen is vertrouwen in elkaar. Wel uiteraard met een gezonde kritische blik. Een goed advies kan soms jaren later problemen voorkomen. Mocht er een geschil zijn dan heeft uiteraard een minnelijke regeling de voorkeur boven een langdurige procedure. Vanwege mijn uitgebreide proceservaring kan ik in een procedure het optimale resultaat bereiken.

Neem contact op met Frank van Schendel

via telefoon:

via social media:

Artikelen door Frank van Schendel