Björn de Smit – Advocaat

Björn de Smit is werkzaam op het gebied van het bouw- en vastgoedrecht, aanbestedingsrecht en het (fiscale) bestuursrecht. Op deze terreinen heeft hij veel advies- en proceservaring opgedaan bij overheidsorganisaties en in de advocatuur. Deze ervaring zet hij in bij zijn advisering aan ondernemingen, instellingen en overheden.

Björn staat voor daadkracht en doelgericht werken. Bereikbaarheid en inspelen op de behoefte van de klant staan voor hem hoog in het vaandel. “Klanten willen een advocaat die bereikbaar is en die meedenkt om juridische problemen snel en kwalitatief goed op te lossen. In dat soort situaties geef ik advies of procedeer ik als dat noodzakelijk is. Altijd in samenspraak met de klant. Ik zet altijd dat stapje extra en ga als voormalig topsporter voor de beste teamprestatie, want samen – met de klant of collega’s – sta je sterk.”

Björn geeft met regelmaat cursussen op het gebied van het fiscale bestuursrecht. Björn heeft eind 2018 zijn specialisatieopleiding Grotius Vastgoed afgerond.

Klanten willen een advocaat die bereikbaar is en die meedenkt om juridische problemen snel en kwalitatief goed op te lossen. In dat soort situaties geef ik advies of procedeer ik als dat noodzakelijk is. Altijd in samenspraak met de klant. Ik zet altijd dat stapje extra en ga als voormalig topsporter voor de beste teamprestatie, want samen – met de klant of collega’s – sta je sterk.

Neem contact op met Björn de Smit

via email:

via telefoon:

via social media:

Artikelen door Björn de Smit