StiPP pensioen Utrecht

Valt uw onderneming onder het begrip ‘detacheerders, consultans en partijen die trainees plaatsen’? In dat geval heeft u bepaalde verplichtingen. Het komt regelmatig voor dat er twijfel bestaat of een onderneming feitelijk als uitzendonderneming kan worden aangemerkt, doordat een deel van de arbeidskrachten werkt onder gezag en toezicht van de opdrachtgever. Om hierover duidelijkheid te krijgen, is het prettig om te beschikken over een partner in business die u op juridisch vlak kan ondersteunen. Voor alle aspecten rond arbeidsrecht is Marxman Advocaten hiervoor uw adviseur.

Juridische partner

Dat uitzendbureaus zich aan moeten sluiten bij StiPP is voor veel ondernemers vanzelfsprekend. Echter, voor ondernemingen die zich bezighouden met detachering ligt deze vraag doorgaans ingewikkelder. Onder wiens leiding en toezicht arbeidskrachten werkzaam zijn is daarbij bijvoorbeeld een belangrijk criterium. Uit ervaring blijkt dat het vaststellen van het feit of u zich verplicht dient aan te sluiten bij het StiPP-pensioenfonds voor veel ondernemers een lastige zaak is, met zeer grote (financiële) gevolgen. Wilt u hierover graag eens met een advocaat van gedachten wisselen? Als juridisch adviseur en partner in business ondersteunen we u en nemen we alle zorgen hierover voor u uit handen.

Uw eigen accountmanager in Utrecht

De regels over StiPP als verplicht bedrijfstakpensioenfonds zijn complex en vragen om specialistische juridische kennis. Hoe richt u bijvoorbeeld de samenwerking met de opdrachtgever in? Is er sprake van uitzending van een deel van uw medewerkers? Hoe groot is het deel dat onder aansturing van uw opdrachtgevers werkt? Moeten er pensioenpremies worden afgedragen aan pensioenfonds StiPP? Om u hierbij zo goed mogelijk van dienst te zijn, werkt het gespecialiseerde Arbeidsrecht-team van Marxman advocaten samen met uw eigen accountant en/of andere adviseurs. Een proactieve benadering staat daarbij centraal en is altijd persoonlijk doordat u bij ons één aanspreekpunt heeft: iemand die u en uw onderneming door en door zal leren kennen.

Marxman ontzorgt

Bent u op de hoogte van alle criteria voor de StiPP-verplichtstelling? Onze specialisten en advocaten van de sectie Arbeidsrecht adviseren u graag en nemen al uw zorgen uit handen. Ervaar net zoals vele andere ondernemers de rust en zekerheid om te weten dat u voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving. Op deze wijze kunt u zich weer volledig op uw onderneming richten, zonder dat u zich druk hoeft te maken over complexe pensioenverplichtingen en de juridische afhandeling daarvan. Geef uw juridische zorg over het StiPP-pensioen uit handen en neem vandaag nog contact op met het team van Marxman advocaten.

Quickscan StiPP

Wilt u de uw onderneming registeren voor de Waadi, maar wel eerst de gevolgen weten die dit wellicht heeft ten aanzien van StiPP? Of wilt u gewoonweg zeker weten of uw onderneming onder de werkingsfeer van de verplichtstelling valt? Of staat StiPP inmiddels bij u voor de deur of hebben ze al eens bij u aangeklop? Dan kunt u nu kiezen voor zekerheid en Marxman een Quickscan laten uitvoeren. Met een Quickscan zal Marxman op effectieve wijze onderzoeken en u vervolgens zorgvuldig adviseren of uw onderneming onder de werkingssfeer van StiPP valt.

StiPP Pensioen

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Of laat een berichtje achter

Nieuwsbrief ontvangen incl. vacatures?
Schrijf nu in!

Naam*

E-mailadres*

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Meer informatie over StiPP pensioenen? Neem contact op met:

Eline Beekhuis
Eline Beekhuis
Moniek Kennis
Moniek Kennis
Elisabeth Klein Hofmeijer
Elisabeth Klein Hofmeijer