Sport en duurzaamheid Utrecht

Topsport betekent doelen stellen en er alles voor over hebben om deze gestelde doelen te bereiken. Het vraagt het uiterste aan durf, samenwerking en motivatie. Dit zijn kenmerken die ook bij de proactieve benadering van Marxman Advocaten passen. Daarom is ons kantoor al jaren een partner-in-business voor overkoepelende sportorganisaties, zoals sportbonden en sportverenigingen. Heeft u juridische vraagstukken over het opstellen van sponsorcontracten, statuten, licenties, royalty’s en/of portretrecht? Bent u op een andere wijze betrokken bij sport en duurzaamheid in Utrecht, bijvoorbeeld voor de bouw en exploitatie, de koop, verkoop of het gebruik van sportaccommodaties? Vergunningen of aanbestedingen? We nemen u het gehele juridische traject graag uit handen.

Juridische partner

U kunt voor juridisch advies vertrouwen op de kennis en ervaring van ons team van advocaten. Onze specialisten dragen ook inhoudelijk bij aan protocollen, documenten en wonen indien gewenst of noodzakelijk bijeenkomsten bij. Dit altijd met een proactieve benadering, zodat u de beste prestaties kunt neerzetten en de grootst mogelijke successen boekt. We denken met u mee en creëren de optimale voorwaarden voor uw topprestatie. Indien nodig gaan onze advocaten over de grenzen van verschillende rechtsgebieden heen en werken zij vanuit de verschillende disciplines samen aan het beste juridische advies.

Partner in business

Marxman maakt deel uit van het Legal Network van Vereniging Sport en Gemeenten (VSG). Onze advocaten denken ook beleidsmatig mee. Bij ons staat een persoonlijke accountmanager altijd voor u klaar. Deze medewerker wordt voor u een echte partner in business, die al uw juridische vragen en verzoeken voor u behandelt. Bij iedere vraag kijken we welke gespecialiseerde advocaat u binnen een bepaalde sectie kan helpen. Onze advocaten werken ook voor onder meer de Federatie Betaald voetbal Organisaties (FBO) en de Stichting Sport & Zaken. Hierbij variëren de projecten van het actualiseren van statuten tot het opstellen en verbeteren van contracten en de vastlegging van samenwerkingsvormen.

Marxman ontzorgt

Bent u op zoek naar een advocaat op het gebied van sport en duurzaamheid in Utrecht? Of heeft u juridisch advies nodig waarbij we meedenken met u als klant? U bent van harte welkom bij Marxman Advocaten. Ons team wil u graag ontzorgen. Het uitzoeken van juridische kwesties kost namelijk tijd en vereist specialistische kennis. Laat het juridische gedeelte daarom over aan ons, zodat u zich weer kunt focussen op wat u zelf het liefste doet. Neem vandaag nog contact op met Marxman Advocaten en geef uw juridische zorg uit handen.

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Of laat een berichtje achter

Nieuwsbrief ontvangen incl. vacatures?
Schrijf nu in!

Naam*

E-mailadres*

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Meer informatie over sport en duurzaamheid? Neem contact op met:

Werner Altenaar
Werner Altenaar
Michiel Appelhof
Michiel Appelhof
Sanne Koster
Sanne Koster