Reorganisatie bedrijfseconomische redenen

Besluit u als werkgever dat het vanwege bedrijfseconomische redenen nodig is om een reorganisatie in uw onderneming door te voeren? Dan mag u zelf tot op grote hoogte beslissen wat er gaat gebeuren met materiële zaken. Ook op het gebied van immateriële zaken, zoals uw werknemers, heeft u een verregaande bevoegdheid om een reorganisatie door te voeren. Echter, een reorganisatie vraagt van u als ondernemer veel aandacht. Het is van groot belang om ervoor te zorgen dat u de zaken juridisch correct afhandelt, en vooraf de juiste richting kiest. Om alle zaken rond de reorganisatie in goede banen te leiden, is het prettig om hiervoor een partner in business te hebben die de juridische paden voor u op de juiste manier weet te bewandelen. Marxman Advocaten is hierin uw gids.

Juridische partner

Een reorganisatie vanwege bedrijfseconomische redenen heeft doorgaans veel impact op de medewerkers van de onderneming. Ook verandert de structuur van het bedrijf en worden oude gebruiken en werkwijzen geheel of deels verlaten. Uit ervaring blijkt dat vooral het opstellen van juridische stukken voor veel ondernemers een uitdaging is. Dit terwijl juist juridische documenten een grote zorgvuldigheid vereisen. Marxman Advocaten ondersteunt u hierbij. Wilt u graag eens met een gespecialiseerde advocaat in Utrecht van gedachten wisselen over de gang van zaken bij een reorganisatie? We helpen u hier als juridisch adviseur en partner in business graag bij.

Uw eigen accountmanager in Utrecht

Een reorganisatie van een onderneming kent veel verschillende vormen. Het is complexe materie die vraagt om specialistische kennis. Hiervoor kunt u altijd bij ons terecht. Onze advocaten werken bij reorganisaties vaak samen met bijvoorbeeld uw accountant en/of andere adviseurs. Wij bundelen onze expertise en ervaring, zodat we tot een passende herstructurering kunnen komen. Deze specialistische en proactieve benadering zorgt voor een succesvolle reorganisatie waarbij alle zaken juridisch correct worden afgehandeld. Altijd persoonlijk en indien gewenst komen we bij u op locatie langs voor een kennismakingsgesprek. U krijgt daarbij altijd één aanspreekpunt. Iemand die u en uw onderneming goed kent.

Marxman ontzorgt

Bij iedere juridische vraag omtrent uw reorganisatie staat ons team van gespecialiseerde advocaten voor u klaar. Wij zijn ook voor u uw partner in business en samen met u gaan wij voor het beste resultaat. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor u en uw bedrijf? Neem direct contact met ons op. We nemen uw juridische zorg graag uit handen. U bent welkom bij Marxman Advocaten. Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Of laat een berichtje achter

Nieuwsbrief ontvangen incl. vacatures?
Schrijf nu in!

Naam*

E-mailadres*

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Meer informatie over reorganisatie door bedrijfseconomische redenen? Neem contact op met:

Eline Beekhuis
Eline Beekhuis
Moniek Kennis
Moniek Kennis
Elisabeth Klein Hofmeijer
Elisabeth Klein Hofmeijer