Ons speelveld

Bouwrecht, Huur & Koop

Bij Bouwrecht, huur en koop van vastgoed staan torenhoge belangen op het spel. De dynamische en complexe vastgoedmarkt vraagt dan ook van u als ondernemer het uiterste en nog meer. Als uw juridisch adviseur staan wij u graag bij om “beyond and above” te gaan.

Ons team van advocaten is specialist in de wereld van het vastgoed. Omdat geen project gelijk is, beheersen wij alle juridische ins and outs voor woningen, winkels, horeca en kantoor- en bedrijfsruimtes. Wij gaan verder dan het opstellen van een koop- of huurovereenkomst en begeleiden ook bijvoorbeeld aannemers en projectleiders bij bouwprojecten. In de voorfase bieden wij u al strategische en juridische advisering alsmede advies en begeleiding bij de aanbesteding. Onze focus is het maatschappelijk vastgoed en de branches sport en zorg. Vanzelfsprekend is het thema duurzaamheid hierbij niet meer weg te denken en loopt het als een rode draad door onze dienstverlening. Onze innovatieve producten zijn daarvoor dan ook ontworpen.

Lukt het onverhoopt niet om discussies voor u op te lossen, dan schromen wij een gang naar de rechter niet. Dankzij onze politieke antennes en proceservaring staan wij veelvuldig en met succes ondernemingen en overheden bij in civiele en bestuursrechtelijke procedures. Uw juridische uitdagingen nemen wij uit handen.

Bouwrecht, huur en koop hangen nauw samen met Bestuursrecht. Daarnaast zien wij bouwrecht, huur en koop met enige regelmaat terug bij Ondernemingsrecht. De specialisten op deze rechtsgebieden hebben wij ook in huis:zo bent u als vastgoedondernemer verzekerd van een full service aanbod en kunt u zich richten op met uw eigen speelveld: uw vastgoed.

Onze advocaten in dit rechtsgebied

Werner Altenaar
Jasminke Meester
Björn de Smit