Onze speelveld

Thuis in elk rechtsgebied

U wilt antwoord op uw vraag en niet altijd een ellenlang advies. Een helder advies, een praktische oplossing voor uw vraagstuk. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kiezen wij bewust voor een breed aanbod. Binnen welk rechtsgebied uw vraag valt is dan ook eigenlijk weinig interessant. Voor u is relevant dat onze advocaten actief zijn op alle gebieden die voor uw onderneming van belang kunnen zijn.

U heeft bij ons een persoonlijke accountmanager – uw vaste contactpersoon die waar nodig intern een vraag doorspeelt naar een specialist op dat specifieke rechtsgebied. Een garantie voor een efficiënte werkwijze. En doet u zaken buiten de landsgrenzen? Dan heeft u via ons internationale partnernetwerk Consulegis wereldwijd eenvoudig toegang tot advocaten die u kunnen adviseren en bijstaan.

Omdat voorkomen beter dan genezen is, kunt u een beroep doen op onze specialisten. Zij adviseren u op maat en begeleiden u in uiteenlopende zaken en trajecten van begin tot eind. Zij wijzen u op de juridische valkuilen én op de mogelijkheden die voor u liggen. Zodat u zich volledig kunt blijven focussen op uw vak: het ondernemen.