privacyrecht advocaat

Bijeenkomst i.s.m. Accountants + Adviesgroep LOS: Nieuwe privacywetgeving van 2018 – Bent u voldoende gewapend?

Bijeenkomsten
Computerweg 1E, 3821 AA Amersfoort Map

Accountants + Adviesgroep LOS en Marxman Advocaten slaan de handen ineen en organiseren op 22 mei a.s. een gezamenlijke bijeenkomst over de nieuwe privacywetgeving die op 25 mei a.s. in werking treedt. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), ook bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR) heeft grote impact op iedere organisatie.

Goede voorbereiding is het halve werk, zeker als het gaat om privacy en het gebruik van persoonsgegevens. Heeft u de eerste stappen al gezet met de voorbereidingen op deze nieuwe wetgeving of heeft u zich nog niet compleet verdiept? Duidelijk is dat de nieuwe wetgeving nogal veel vraagt van iedere onderneming.

Zo moet u bij een controle door de toezichthouder documentatie kunnen laten zien waaruit blijkt dat u voldoet aan alle belangrijke verplichtingen uit de privacywetgeving en moeten alle gegevensstromen in kaart zijn gebracht. En wat te denken van de specifieke verwerkingen van persoonsgegevens binnen uw organisatie, bijvoorbeeld van uw sollicitanten, personeel of vrijwilligers.

Tijdens de bijeenkomst op 22 mei a.s. brengen wij u volledig op de hoogte over de nieuwe privacywetgeving. U krijgt onder meer praktische tips en een stappenplan aangereikt om uw organisatie aan deze nieuwe wetgeving te laten voldoen. Welke aandachtspunten zijn er (nog) voor uw organisatie?

Sprekers
Theo Stockmann en Sanne Koster, advocaten bij Marxman Advocaten, praten u bij over de wetswijzigingen en vertellen u wat de juridische gevolgen ervan zijn voor een organisatie. Ook geven zij handvatten waar u als organisatie op moet letten. Accountants + Adviesgroep LOS vertelt u meer over fiscale actualiteiten met een knipoog naar uw privacy. Na de bijeenkomst weet u alles over de belangrijkste privacywetswijzigingen, de juridische én praktische gevolgen ervan voor uw organisatie en de acties die u moet ondernemen.

Tijd & locatie        
Het seminar vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur met aansluitend een netwerkborrel op het kantoor van Marxman Advocaten, Computerweg 1E te Amersfoort. Wij ontvangen u graag vanaf 16.30 uur. Aan het seminar zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Vult u dan hieronder uw gegevens in. Wij kijken uit naar uw komst.

Contactinformatie
Sanne Koster, advocaat Ondernemingsrecht
koster@marxman.nl / 033 450 8000

Ben Heimensen, partner Accountants + Adviesgroep LOS
b.heimensen@los.nl / 033 460 3838

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Naam training

Bijeenkomst i.s.m. Accountants + Adviesgroep LOS: Nieuwe privacywetgeving van 2018 – Bent u voldoende gewapend?

Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor organisatorische doeleinden. Voor meer informatie verwijzen wij naar ons privacybeleid.