27 november 2018
Werner Altenaar in artikel AD regiokatern Amersfoort over succes van de eerste Sportmatchbeurs

Afgelopen maandag 26 november jl. vond de allereerste Sportmatchbeurs van Amersfoort plaats. De Sportmatchbeurs- georganiseerd in Amarena in Amersfoort –  is de plek voor bedrijven en sportverenigingen om elkaar te ontmoeten en hun kennis en kunde, tijd en middelen kosteloos voor elkaar in te zetten. Vraag en aanbod vinden op deze manier de perfecte match. De Sportmatchbeurs wordt georganiseerd door Matchpoint Zinvol zaken doen in nauwe samenwerking met de sportdriehoek ASF Amersfoortse Sportfederatie, gemeente Amersfoort en SRO.

Onder meer sportverenigingen, onderwijsinstellingen en sportgerelateerde partijen wendden zich voor juridisch advies tot Werner Altenaar, sectievoorzitter Bestuursrecht, Bouwrecht, Huur & Koop, en Floor Lintjens, juridisch medewerker Ondernemingsrecht. Ter plekke zijn er twee matches gemaakt met VV Hoogland en Basketbalvereniging Crackerjacks. Beide partijen hebben nieuwbouw- en uitbreidingsplannen en daarmee specifiek behoefte aan begeleiding op het gebied van het omgevingsrecht – een speelveld waarin Werner thuis is.

Werner Altenaar: “De doelstelling van de Sportmatchbeurs is dat we het bedrijfsleven willen laten verbinden met de sport in alle facetten in onze stad. Het idee voor deze is vorige jaar ontstaan tijdens het Sportgala Amersfoort. Het is fantastisch om te ervaren dat die plannen concreet in onze stad zijn uitgevoerd. Het succes van deze eerste Sportmatchbeurs belooft veel goeds voor de toekomst en voor de verbinding van het bedrijfsleven, de verenigingen  en de samenleving in onze stad. Ik kijk ernaar uit om VV Hoogland en Basketbalvereniging Crackerjacks te ondersteunen op juridisch gebied zodat zij als organisatie de volgende stappen kunnen zetten. Naast deze matches hebben wij andere mooie contacten opgedaan en de eerste afspraken zijn al gemaakt.”

Het Sportgala Amersfoort 2018 vond in de avond plaats. Tijdens dit Amersfoortse evenement worden de Sportman, Sportvrouw, Sporttalent en Sportploeg van het jaar uit Amersfoort bekendgemaakt. Beide evenementen kunnen goed met elkaar gecombineerd worden en vullen elkaar goed aan.

Op dinsdag 27 november verscheen in het AD regiokatern Amersfoort het artikel “Sportclubs op zoek naar de perfecte match” met daarin Werner Altenaar aan het woord over onze matches én de tegenprestaties. Lees hier het artikel over de Sportmatchbeurs Amersfoort 2018.

Meer weten over de Sportmatchbeurs of wilt u in gesprek over een kwestie binnen uw bond, vereniging of club? Werner Altenaar en Sanne Koster hebben de focus op de sportbranche en gaan graag met u in gesprek.

Contactinformatie
Werner Altenaar, sectievoorzitter Bouwrecht, Huur & Koop
altenaar@marxman.nl / t. 033 450 8000

Sanne Koster, partner en sectievoorzitter Ondernemingsrecht
koster@marxman.nl / t. 033 450 8000