26 november 2018
Nieuwe website Marxman Advocaten is live!

Marxman Advocaten is verheugd en trots dat wij een nieuwe website kunnen laten zien. Een nieuwe site met een moderne uitstraling, een gebruiksvriendelijke navigatie en een frisse blik op de speelvelden waarop uw onderneming zich begeeft. Een site met ambitie en daarom passend bij ons als kantoor.

Ondernemen is topsport. Marxman Advocaten begrijpt dat. Wij doen er alles aan om u als onze relatie nog succesvoller te maken. In een sterk competitieve markt wilt u als ondernemer snel inspelen op veranderende omstandigheden. Beslissingen nemen. Handelen. Daarom doen onze professionals meer voor u dan alleen het werk van een traditionele advocaat. Zij staan naast u in uw speelveld en weten wat voor uw onderneming van belang kan zijn. Proactief en, waar nodig, preventief denken zij dan ook met u mee. Altijd inspelend op de (latente) behoefte binnen ondernemingen, werken wij continu aan diensten, producten en tools waardoor u kosten bespaart, de bedrijfsvoering vergemakkelijkt en aan alle wet- en regelgeving voldoet. Zo kunt u de kansen die zich voor uw onderneming voordoen met beide handen aangrijpen.

Als onze klant heeft u een persoonlijke accountmanager – uw vaste contactpersoon die zorgt voor een helder advies, een praktische oplossing voor uw juridische vraagstuk. Daar waar nodig wordt uw vraag doorgespeeld naar een specialist op dat specifieke speelveld. Wel zo efficiënt. Op onze nieuwe website stellen wij natuurlijk ons team aan u voor. Professionals die ondernemend zijn in aanpak; onderscheidend door persoonlijk contact en korte lijnen. Advocaten met brede kennis op elk rechtsgebied, maar met hun eigen specialisme; dat is ons speelveld. Zij zijn graag uw partner-in-business; iemand die meekijkt en u wijst op nieuwe wegen en kansen. Iemand die weet dat voorkomen beter is dan genezen. Kom gerust langs voor een persoonlijke ontmoeting.

Onze kennis en ervaring op uiteenlopende terreinen delen wij graag. De complexe elementen van uw vak maken onze advocaten inzichtelijk en begrijpelijk tijdens seminars en In House cursussen/trainingen, zodat u juridische materie weet om te zetten naar successen voor uw onderneming. Via whitepapers, nieuwsbrieven vol praktische tips en onze socialmediakanalen blijft u op de hoogte van marktontwikkelingen die voor uw onderneming relevant zijn. Zo heeft u altijd een kennisvoorsprong. Actualiteiten hebben wij overzichtelijk gerubriceerd onder Actueel en voor vacatures is er een Werken bij pagina. Uw juridische kennis kunt u eenvoudig en interactief toetsen via de tool Weetjes.

U bent vanzelfsprekend van harte uitgenodigd om onze vernieuwde website eens verder te bekijken en bij ons binnen te stappen. Heeft u suggesties of vragen voor ons? Die horen wij natuurlijk graag.