29 januari 2019
Marxman Advocaten Introduceert AVG Keuring

Wat is de AVG Keuring?

Mogelijk heeft uw organisatie al veel aandacht besteed aan de AVG. Dat is dan goed nieuws.

Belangrijk is dat het op basis van de AVG verplicht is om het ingevoerd beleid en de getroffen maatregelen regelmatig te evalueren en indien nodig te actualiseren. Net zoals uw auto ieder jaar gekeurd moeten worden, moeten organisaties dus ook regelmatig geëvalueerd worden op het gebied van de AVG. Dit kan met de door Marxman Advocaten ontwikkelde AVG Keuring.

Dit is een tool die volledig zelfstandig en in een online omgeving wordt uitgevoerd. De AVG Keuring is bedoeld voor organisaties die al stappen hebben gezet om te voldoen aan de AVG. De tool biedt namelijk ook inzicht in welke werkzaamheden nog uitgevoerd moeten worden om volledig te kunnen voldoen aan de AVG.

Nadat de keuring is uitgevoerd, ontvangt de organisatie binnen twee werkdagen een adviesrapport. In dit maatwerkadviesrapport worden (als dat nodig is) aanbevelingen voor uw organisatie opgenomen.

Kosten en proces van aanschaffen AVG Keuring

De kosten voor de keuring en het ontvangen van het bijbehorende maatwerkrapport bedragen EUR 295,00 exclusief BTW. De AVG Keuring kan hier aangeschaft worden. Voor de betaling kunt u gebruikmaken iDEAL of een overboeking.

Contactinformatie
Sebastiaan Palm, Partner en Sectievoorzitter Intellectueel eigendom, Privacy, Dataprotectie & ICT
E-mail: palm@marxman.nl / Telefoonnummer: 033 450 8000

Sanne Koster, Partner Ondernemingen en Advocaat Privacy
E-mail: koster@marxman.nl / Telefoonnummer: 033 450 8000