Uw arbeidsrecht advocaat in Utrecht

Als ondernemer bent u naar alle waarschijnlijkheid de hele dag volop bezig met uw onderneming. Het versturen en beantwoorden van brieven en e-mails, het bijwonen van vergaderingen en afspraken, administratieve handelingen, human resources en andere zaken vragen voortdurend om uw aandacht. Als ondernemer ontkomt u ook niet aan het opstellen van juridische documenten zoals arbeidscontracten. Veel veel ondernemers zijn heel goed in hun vak, maar het ontbreekt hen soms aan de juiste kennis op het gebied van juridische zaken en het arbeidsrecht. Daarom is het prettig om hiervoor een partner in business te hebben. Hoe waardevol zou het zijn om over complexe juridische zaken met een professionele partij te kunnen sparren? Te beschikken over een team van gespecialiseerde advocaten dat te allen tijde voor u klaarstaat? Marxman Advocaten in Utrecht helpt u graag!

Juridische partner

De advocaten binnen het team van Marxman hebben brede kennis op elk juridisch vakgebied, maar ieder ook hun eigen specialisatie. Op deze wijze kunnen wij u in alle gevallen optimaal van dienst zijn. Heeft u op dit moment een juridisch vraagstuk of wilt u advies over een gevoelige kwestie? Bent u klaar voor de volgende stap in uw onderneming en heeft u hierbij professionele ondersteuning nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met Marxman Advocaten in Utrecht. U bent van harte welkom bij ons op kantoor. Vanzelfsprekend bezoeken wij u ook graag voor een persoonlijk gesprek op locatie bij uw onderneming.

Uw eigen accountmanager in Utrecht

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Wij snappen dat het lastig kan zijn om steeds uw verhaal opnieuw te moeten uitleggen. Daarom heeft u bij ons altijd één contactpersoon die u goed leert kennen. Uw eigen accountmanager in Utrecht is uw persoonlijke contact en is op de hoogte van u en de laatste ontwikkelingen binnen uw onderneming én binnen de markt. Op deze manier is het mogelijk om adequaat en kundig in te spelen op uw specifieke juridische kwestie. Indien noodzakelijk koppelt uw accountmanager u aan een interne juridisch specialist binnen het specifieke rechtsgebied. Zo garanderen we de meest efficiënte werkwijze. Meedenken met de klant en een proactieve benadering staat daarbij voorop, om op die manier tot een voor beide partijen passende oplossing te komen.

Marxman ontzorgt rondom arbeidsrecht

Wij begrijpen dat u als ondernemer uw aandacht voortdurend over allerlei zaken dient te verdelen. Juridische zaken vergen vaak uitzoekwerk. Het team van Marxman ontzorgt u daarin graag! Wij adviseren het juridische gedeelte van uw bedrijf over te laten aan specialisten, zodat u zich weer kunt richten op wat u motiveerde om uw onderneming te starten: het ondernemen.

Spreekt dit u aan? En wilt u zich geen zorgen hoeven te maken over uw juridische documenten of ander specialistisch advocatenwerk? Neem gerust contact op met het team van arbeidsrecht Utrecht. We helpen u graag!

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Of laat een berichtje achter

Nieuwsbrief ontvangen incl. vacatures?
Schrijf nu in!

Naam*

E-mailadres*

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Meer informatie over arbeidsrecht in Utrecht? Neem contact op met:

Eline Beekhuis
Eline Beekhuis
Moniek Kennis
Moniek Kennis
Elisabeth Klein Hofmeijer
Elisabeth Klein Hofmeijer