Actualiteiten arbeidsrecht – HR Legal 18 april 2019

HR Legal is het platform voor HR-managers en HR-directeuren die het leuk vinden om in een informele omgeving bij te blijven in het HR-vak en te sparren met vakgenoten. Er is aandacht voor het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen. HR Legal biedt informatieve bijeenkomsten met praktische en interactieve workshops en vakinhoudelijke lezingen, relevant voor de dagelijkse praktijk van de eindverantwoordelijke HR-manager en HR-directeur.

Op 18 april a.s. organiseren wij voor u als HR-( eind)verantwoordelijke de bijeenkomst ‘actualiteiten arbeidsrecht’. Elisabeth Klein Hofmeijer en Eline Beekhuis praten u deze middag bij over de laatste actualiteiten in het arbeidsrecht. Er zal speciale aandacht zijn voor de wijzigingen die de WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans) veroorzaakt, en de laatste stand van zaken omtrent de DBA.

Verder zullen wij die middag de lancering van onze eigen online tool aankondigen. Meer kunnen we er op dit moment niet over zeggen, maar wij weten zeker dat deze online tool voor iedere HR-manager en/of directeur binnen no-time onmisbaar zal zijn.

Introducé per bijeenkomst

HR-managers en/of eindverantwoordelijken die zich hebben aangemeld mogen ieder één introducé per bijeenkomst meenemen. Uiteraard heeft het de voorkeur dat deze introducé vooraf wordt aangemeld, zodat we weten wie er komen.

Aanmelden

De insteek van de bijeenkomst is interactief en praktijkgericht: er is volop ruimte voor uw vragen. Het is mogelijk om uw vragen vooraf te e-mailen naar arbeidsrecht@marxman.nl. De bijeenkomst vindt plaats van 16.00 tot 17.30 uur, met aansluitend een netwerkborrel, op het kantoor van Marxman Advocaten aan de Computerweg 1E in Amersfoort. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Bent u erbij? Meld u dan nu aan via arbeidsrecht@marxman.nl o.v.v. uw naam, bedrijf en contactgegevens. We verwelkomen u graag.

Met vriendelijke groet,

Eline Beekhuis en Elisabeth Klein Hofmeijer


Ik wil op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van recht.

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.