Uw arbeidsrecht advocaat in Utrecht

Het succesvol managen van een onderneming is een intensieve dagtaak, dat herkent u ongetwijfeld uit de praktijk. U leidt de acquisitie in goede banen, heeft gesprekken met bestaande of potentiële partners en klanten, regelt misschien alle zaken rond human resources en waagt zich wellicht zelfs aan juridische documenten. Uit ervaring blijkt dat vooral het opstellen van juridische stukken voor veel ondernemers een uitdaging is. Dit terwijl juist juridische documenten een grote zorgvuldigheid vereisen. Marxman Advocaten in Utrecht ondersteunt u hier graag bij!

Juridische partner

Veel ondernemers hebben juridische vragen. Weet u bijvoorbeeld precies hoe u een juridisch waterdicht arbeidscontract opstelt? Heeft u een juridische kwestie met een concurrerend bedrijf of misschien wel een intern arbeidsconflict? Of wilt u graag met een arbeidsrecht advocaat in Utrecht van gedachten wisselen over de volgende stap in uw bedrijf? We helpen u als juridisch adviseur hier graag bij. Altijd persoonlijk en indien gewenst komen we bij u op locatie langs voor een kennismakingsgesprek. Ons team van deskundige advocaten beschikt over brede kennis, maar ook per rechtsgebied ook gespecialiseerde kennis. Op deze wijze kunnen we u op elk vlak binnen uw onderneming garant staan voor een specialistische en proactieve benadering.

Uw eigen accountmanager in Utrecht

We denken graag mee met de klant. Om dit op de beste manier te doen, vinden we het belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft. Iemand waarop u kunt vertrouwen en iemand die u en uw onderneming goed kent. Elke klant krijgt daarom een eigen accountmanager in Utrecht. Dat werkt voor beide partijen wel zo prettig. Uw accountmanager kan kundig en efficiënt op uw juridische zaak inspelen. Bij iedere juridische vraag zorgt uw accountmanager ervoor dat de op het specifieke rechtsgebied gespecialiseerde advocaat uw vraag of case in behandeling kan nemen. Zo garanderen we een optimaal resultaat en een ideale werkwijze voor zowel u als onze advocaten.

Marxman ontzorgt rondom arbeidsrecht

Voor alle zaken die tussen werkgever en werknemer kunnen spelen, zijn we voor u een partner in business. Van het begeleiden van reorganisaties, advies over medezeggenschap en ontslag. We gaan een eventuele gerechtelijke procedure daarbij niet uit de weg. Ook voor arbeidsovereenkomsten en collectieve regelingen maken we graag een voorstel op maat. Op welk gebied dan ook, wij dragen altijd de voor uw onderneming meest efficiënte oplossing aan. Als u op zoek bent naar een arbeidsrecht advocaat in Utrecht, of als u juridische ondersteuning nodig heeft voor uw onderneming, dan bent u van harte welkom bij Marxman Advocaten. Ervaar de enorme rust die het geeft zodra u het juridische gedeelte van uw onderneming door specialisten laat doen. U kunt zich weer focussen op het leuke deel van uw werk: het ondernemen!

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor u en uw bedrijf? Neem direct contact op met het team van Marxman Advocaten in Utrecht. Wij helpen u graag en nemen uw juridische zorg met plezier uit handen.

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Of laat een berichtje achter

Nieuwsbrief ontvangen incl. vacatures?
Schrijf nu in!

Naam*

E-mailadres*

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Meer informatie over arbeidsrecht? Neem contact op met:

Eline Beekhuis
Eline Beekhuis
Moniek Kennis
Moniek Kennis
Elisabeth Klein Hofmeijer
Elisabeth Klein Hofmeijer