Kies voor een advocatenkantoor in Utrecht

Bent u met uw onderneming in Utrecht of omgeving gevestigd en zoekt u een advocatenkantoor in de buurt? Dan is Marxman Advocaten uw partner! Als ondernemer heeft u te maken met overeenkomsten met uw klanten en medewerkers. Deze overeenkomsten zijn voorzien van veel juridische elementen. Om eventuele geschillen te voorkomen, doet u er goed aan om deze door een advocatenkantoor te laten maken of te laten controleren. Kies daarom voor een samenwerkingsverband met een advocatenkantoor in Utrecht!

Uitgebreide kennis bij Marxman Advocaten

Het team van Marxman Advocaten heeft een zeer brede juridische kennis en is actief op alle gebieden die voor uw onderneming van toepassing zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor begeleiding bij reorganisaties, advies over aansprakelijkheid, het leveren van geheimhoudingsovereenkomsten en alles wat daar tussen valt. Voor ons advocatenkantoor is dit dagelijkse kost.

Als ondernemer heeft u het al druk genoeg met de dagelijkse gang van zaken van uw bedrijf. U moet tien ballen tegelijk in de lucht houden. Laat ons in ieder geval een gedeelte daarvan overnemen, zodat u zich weer volledig kunt richten op wat u leuk vindt aan het ondernemen. Bovendien, juridische zaken zijn veelal complexg en voor iemand die hier niet continu mee te maken heeft kost het uitzoeken ervan veel tijd. En tijd kost geld… Neem daarom ons in de hand. Op juridisch vlak ontzorgen we u geheel!

Persoonlijk betrokken

Een extra voordeel van een samenwerking met een advocatenkantoor in Utrecht is dat u zo even bij ons binnenstapt of dat we gemakkelijk even bij u op kantoor kunnen komen. Door deze laagdrempelige en persoonlijke manier van samenwerken, kunt u ons zien als een afdeling binnen uw bedrijf. De persoonlijke aandacht die wij voor uw onderneming hebben krijgt een extra dimensie doordat u bij ons advocatenkantoor in Utrecht met slechts één contactpersoon te maken heeft.

Wij koppelen u aan uw eigen accountmanager, die van de hoed en de rand van uw bedrijf weet. Op die manier kunnen we snel en professioneel de juiste oplossing voor uw juridische vraag vinden of een advies op maat geven. De accountmanager zet als dit nodig is uw vraag door naar een specialist op dat specifieke gebied, zodat u altijd het juiste advies, begeleiding of antwoord krijgt.

Uw juridische partner

Kortom; heeft u een geschil waar u niet uitkomt, wilt u advies over een fusie of wilt u dat de samenwerkingsovereenkomsten juridisch worden gecheckt? Ga dan samenwerken met een advocatenkantoor in Utrecht. Neem contact op met Marxman Advocaten, zodat we u vandaag nog van juridisch advies kunnen voorzien!

Hulp nodig? Wij helpen u graag.

Of laat een berichtje achter

Nieuwsbrief ontvangen incl. vacatures?
Schrijf nu in!

Naam*

E-mailadres*

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.